Review pagina

    

Deze klanten gingen u voor:

 

Review Policy

  • Solar Sterk B.V. controleert actief op de echtheid van reviews door het checken van ons klantenbestand. Zo zijn we er zeker van dat degene die een beoordeling plaatst ook daadwerkelijk klant bij ons is (geweest).

  • Solar Sterk B.V. zal zich nooit voor doen als consument met als doel valse beoordelingen te plaatsen over eigen producten/diensten.

  • Solar Sterk B.V. zal niemand betalen of voordeel toekennen onder voorwaarde dat ze een positieve review achterlaten. Alle reviews zijn echte ervaringen van klanten van Solar Sterk B.V. .

  • Solar Sterk B.V. werkt enkel met reviews via google. De reviews op onze website zijn screenshots van de google reviews. De reviews op de site van Solar Sterk B.V. zijn gegarandeerd echt en worden daarop gecontroleerd alvorens deze op de website worden geplaatst. Google werkt met algoritmes om nepreviews tegen te gaan. Solar Sterk nodigt enkel daadwerkelijke klanten uit voor een beoordeling. Indien een review niet van een klant van Solar Sterk afkomstig is, zal Solar Sterk er alles aan doen dit aan te tonen bij Google om deze review te laten verwijderen.

  • Solar Sterk B.V. heeft geen invloed op het wel of niet tonen van negatieve reviews via Google. Het plaatsen daarvan is mogelijk en zal direct zichtbaar worden. Op deze reviews kan Solar Sterk B.V. dan ook pas na plaatsing reageren of controleren op echtheid.  Op de website zal Solar Sterk negatieve reviews eerst goedkeuren alvorens deze worden geplaatst zodat de echtheid eerst kan worden gecontroleerd.

Solar Sterk BV zonnepanelen Breda

Ook een tevreden klant worden zoals hierboven?

Wacht dan niet langer en vraag een kosteloos en vrijblijvende offerte aan!