OVER SOLAR STERK BV

    

    

    

U kunt bij Solar Sterk B.V. terecht voor:

  • Aanschaf zonnepanelen en bijbehorende materialen voor uw installatie.

  • Monteren zonnepanelen en bijbehorende werkzaamheden zoals aansluiten op de meterkast, omvormer instellen en dergelijke.

  • Meterkast vervangen

  • Aansluiten van een laadpaal voor elektrische auto

Een meterkast vervangen wordt gedaan op de dag van het monteren van uw zonnepanelen.

Solar Sterk BV zonnepanelen Breda

    

Het bedrijf

Solar Sterk B.V. is in 2014 opgericht als eenmanszaak, toen nog onder een andere naam. Na jarenlange ervaring op het gebied van installeren van de zonnepanelen door Henk, de keuze gemaakt in 2018 om ook de systemen te gaan verkopen en volledige systemen aan te bieden in plaats van enkel installaties verzorgen. Tot op heden doet Solar Sterk B.V. dit nog steeds.

Bij Solar Sterk B.V. bent u verzekerd van kwaliteit, een goede service en een prettige samenwerking. Zonnepanelen aanschaffen kan een hele investering zijn en dat begrijpt Solar Sterk B.V. maar al te goed. Omdat u natuurlijk wel waar voor uw geld wil, leest u hieronder waarom u bij Solar Sterk B.V. moet zijn voor de aanschaf van zonnepanelen.

    

Ervaren & vakbekwaam

– Al ruim 12 jaar ervaring met installeren van zonnepanelen
– Sinds 2014 ondernemer
– Gecertificeerd in inspectie van elektrische installaties
– Ruime kennis en ervaring met verschillende systemen en merken

Offertes & advies op maat

– Offerte ontvangt u na een adviesgesprek aan huis
– Kosteloos en vrijblijvend advies
– Advies op maat afhankelijk van de mogelijkheden
– Niet enkel kijken naar mogelijkheden, ook naar uw wensen

Transparant

– Solar Sterk BV wil eerlijk zaken doen
– Geen addertjes onder het gras
-Duidelijke afspraken & communicatie
– Weten waar u aan toe bent & wat de mogelijkheden zijn

Service

– Goede service is belangrijk bij Solar Sterk BV, voor ons niet meer dan normaal!
– Solar Sterk BV zal altijd kijken naar een gepaste oplossing om u zo goed mogelijk te helpen
– Het motto, behandel een ander zoals je zelf ook behandelt wil worden, is Solar Sterk BV op het lijf geschreven!
– Geen onnodige service contracten, gewoon goede service mocht er onverhoopt wat zijn achteraf

Montage door eigen team

– Solar Sterk BV werkt enkel met vaste monteurs
– Solar Sterk BV zorgt dat montage volgens richtlijnen wordt gedaan, rekening houdend met kwaliteit, veiligheid en kennis.

Kwaliteit

– Niet altijd de goedkoopste oplossing, echter staan wij wel ten alle tijden achter onze werkzaamheden en sluiten de deur niet zodra de eindrekening is betaald!
– Er wordt per situatie gekeken naar wat de beste oplossing is
– Bedrijfsvoering intern geregeld, korte lijntjes binnen het bedrijf.
– Zorgvuldig worden bepaalde onderconstructies, panelen & omvormers gekozen
– Klein maar fijn!

Wie zijn Solar Sterk B.V.?

Solar Sterk B.V. , een betrouwbaar, servicegericht en eerlijk bedrijf. Mooie woorden, maar wie zorgt er nou daadwerkelijk voor dat Solar Sterk B.V. het bedrijf is, wat het vandaag de dag is?

Dat ben ik, Henk van Genk en woonachtig in Breda. In loondienst ben ik middels een uitzendbureau in de zonnepanelen branche terecht gekomen en daar eigenlijk nooit meer weggegaan. Na een aantal jaar in loondienst te hebben gewerkt binnen de zonnepanelen branche, heb ik de keuze gemaakt voor mijzelf te beginnen en het ondernemerschap te gaan verkennen.

Nieuwe uitdagingen, risico’s nemen, oplossingsgericht werken en zelf volledig iets opbouwen zijn dingen die mij goed liggen en waar ook mijn hart ligt. In het begin richtte ik mij volledig en enkel op het installeren van zonnepanelen en werkte ik voornamelijk voor opdrachtgevers. Vervolgens heb ik de stap gemaakt om uit te breiden en niet alleen te installeren maar ook volledige systemen te gaan verkopen. Buiten dat je alsnog op het dak werkt, heb je daarnaast ook andere taken zoals klantcontact, planning en dergelijke. Om alles in goede banen te leiden, is een super leuke uitdaging, die ik met veel liefde voor het vak met beide handen aanneem.

Solar Sterk BV zonnepanelen Breda

Solar Sterk BV zonnepanelen Breda

Op het moment dat ik gestart ben als ondernemer, heb ik dit niet alleen gedaan. Samen met mijn partner Iris de Kivit zijn we het avontuur van ondernemerschap aangegaan. In eerste instantie hield ze zich vooral bezig op de achtergrond met administratie en kleine neventaken. Inmiddels is Iris net zoveel Solar Sterk als ik zelf en vormen we een goed team. Samen staan we (Solar) Sterk!

Na een periode als meewerkend partner samen te hebben gewerkt binnen Solar Sterk, is in 2021 besloten om de eenmanszaak om te zetten in een V.O.F.
Per 01-01-2021 is Solar Sterk dus een V.O.F. geworden om het echt van ons samen te maken. In juni 2023 is besloten de V.O.F. om te laten zetten in een B.V. waarbij we beide DGA zijn.

Als kers op de taart gaan we vanaf juni 2023 als man en vrouw door het leven waardoor we inmiddels allebei de achternaam van Genk dragen.

Als u zonnepanelen via Solar Sterk aanschaft, kiest u niet alleen een bedrijf dat zich mooi neerzet, maar een bedrijf waarvan de personen erachter, exact zijn zoals het bedrijf dat laat zien. Eerlijk en oprecht, enthousiast over het vak en weten waar je mee bezig bent.